• PARA – viden der virker
  Emne

  PARA – viden der virker

  Find inspiration og metoder til jeres arbejde med typiske udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø. Få vejledning til en god dialog og forskningsbaseret viden om særligt relevante temaer.

 • Arbejdsmiljøforum
  Emne

  Arbejdsmiljøforum

  Her finder du forskellige arbejdsmiljøinitiativer fra Arbejdsmiljøforum mellem Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet, fx Stafet på regionale arbejdspladser om psykisk arbejdsmiljø, Dialogspil om Arbejdspladskultur og video om psykologisk tryghed mv.

 • Ekspertrådgivning
  Emne

  Ekspertrådgivning

  Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet tilbyder alle regionale arbejdspladser muligheden for at få et skræddersyet forløb med forskningsbaseret rådgivning til at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø

 • Uddannelse i psykisk arbejdsmiljø
  Emne

  Uddannelse i psykisk arbejdsmiljø

  KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har ved OK-21 aftalt, at udbyde en uddannelse om ledelse af psykisk arbejdsmiljø for ledere og en uddannelse om psykisk arbejdsmiljø for leder, TR og AMR.

 • Forskningsprojekter om arbejdsmiljø
  Emne

  Forskningsprojekter om arbejdsmiljø

  Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har i hhv. 2016 og 2019 indledt to forskningssamarbejder om psykisk arbejdsmiljø herunder ift. indsatser, der har en positiv effekt på det psykiske arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser

Nyhedsbrev

Her kan du abonnere på nyhedsbrev om Psykisk arbejdsmiljø

Privatlivspolitik

Navn(Påkrævet)
Dit navn
Din email
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.