Region Hovedstaden – ”Mentor- og kompetenceprogram for nyuddannede”

Med denne video mv., sætter Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet fokus på et hjørne af indsatserne for et bedre psykisk arbejdsmiljø i Region Hovedstaden – ”Mentor- og kompetenceprogram for nyuddannede jordemødre”

Manglende fokus på trivsel og arbejdsvilkår gjorde, at fødeafdelingen på Hvidovre Hospital

havde svært ved at rekruttere nye jordemødre. Men udviklingen og implementeringen af et

helt nyt mentorprogram har vendt skuden i en sådan grad, at afdelingen har modtaget årets

arbejdsmiljøpris.

Film og Q&A er baseret på erfaringer fra en arbejdsplads i Region Hovedstadens indsats ift. det psykiske arbejdsmiljø.

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har i regi af Det regionale Arbejdsmiljøform afviklet en arbejdsmiljøstafet i de fem regioner, som hver har fået lov til at præsentere en video med en arbejdsmiljøindsats til inspiration for de regionale arbejdspladser. Stafetten blev skudt i gang den 25. november 2019 og løb til 11. marts 2020