Region Syddanmark – “Tværfaglig samarbejde på Fælles Akut Modtagelsen”

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabets 4. film i ”Stafet på de regionale arbejdspladser om det psykiske arbejdsmiljø” med fokus på et hjørne af indsatserne for et bedre psykisk arbejdsmiljø i Region Syddanmark – ” Påbud gav ro på Fælles Akut Modtagelsen”.

To påbud fik Region Syddanmark til at arbejde målrettet med at gøre arbejdsmiljøet bedre på Fælles Akut Modtagelsen på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Det har givet medarbejderne ro, så der både er tid til patienterne og tid til at lære nyansat plejepersonale ordentlig op.

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har i regi af Det regionale Arbejdsmiljøform afviklet en arbejdsmiljøstafet i de fem regioner, som hver har fået lov til at præsentere en video med en arbejdsmiljøindsats til inspiration for de regionale arbejdspladser. Stafetten blev skudt i gang den 25. november 2019 og løb til 11. marts 2020