Opbyg tillid på arbejdspladsen – gennem dialog

Langt de fleste af os kan godt mærke, når vi ikke trives i arbejdet.

Det kan være svært at sige det højt og betro os til f.eks. en kollega, en leder eller en tillidsvalgt. Så hvordan styrker vi den psykologiske tryghed på arbejdspladsen og højner patientsikkerheden – det kan vi gøre, ved at tale om det der er svært i arbejdet.  

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har sammen med Forsker Mille Mortensen udviklet et dialogspil, som har til formål at understøtte udviklingen af psykologisk tryghed på arbejdspladsen – og opbygge tillid.

Læs mere om psykologisk tryghed

Læs og hør mere

Video “Psykologisk sikkerhed på de regionale arbejdspladser”

Artikel “Psykologisk sikkerhed”

Artikel “De fem veje til at opbygge psykologisk sikkerhed på arbejdspladsen”